Logo

Aangenaam: Aart de Jager

Aart de Jager is eigenaar van Budgetbeheer Nunspeet. Kiest u voor Budgetbeheer Nunspeet, dan is Aart uw aanspreekpunt. Uw financiën zijn bij hem in goede handen. Hoe u daar zeker van bent? Heel simpel: Aart kan niet alleen terugvallen op ruim 35 jaar werkervaring in de financiële wereld, maar heeft ook verschillende cursussen op het gebied van budgetbeheer succesvol afgerond. Hij is daarmee officieel gecertificeerd budgetbeheerder. 
Heeft u eenmaal kennisgemaakt met Aart, dan weet u dat zijn rustige en behulpzame persoonlijkheid in combinatie met zijn uitgebreide financiële kennis hem een betrouwbare partner maken als het gaat om het beheren van uw geld. Aart: “Met Budgetbeheer Nunspeet help ik mensen met hun financiële problemen, op een positieve manier.” 
 
Het werkgebied van Budgetbeheer Nunspeet bestaat uit de regio’s Veluwe, Gelderland en Flevoland (met o.a. de plaatsen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Elburg, Oldebroek, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten en Lelystad). 
 
Budgetbeheer Nunspeet is aangesloten bij ANIBUS, het kennis- en dienstencentrum voor Financieel Zorgverleners. 
Daarnaast is Budgetbeheer Nunspeet KIWA-gecertificeerd volgens NEN-norm 8048. 
 
 

Testimonial

BudgetbeheerNunspeet
Aart de Jager
06-10 42 51 15
info@budgetbeheernunspeet.nl